Haemme graafista suunnittelijaa Okimo Clinicille vahvistamaan video- ja visuaalista tiimiämme.

We employ the brightest talents who are passionate about digital communications and share the same values (Proactive, Curious, Ambitious, Integrity & Respect). We want to help them to become the best in the world.

Keitä olemme?

Okimo Clinic on vuonna 2013 perustettu suomalainen digitaalisen viestinnän toimisto. Tavoitteenamme on kasvaa Pohjoismaiden parhaaksi digitaaliseen viestinnän saralla. Olemme kovassa kasvussa sekä liikevaihdon että henkilöstön osalta.

Uskomme vahvasti tiedon ja analytiikan voimaan – niiden avulla voidaan tehdä tuloksellisempaa viestintää, markkinointia ja sisältöjä. Tämä näkökulma näkyy meillä vahvasti kaikessa tekemisessämme.

Olemme osa pohjoismaista Marketing Clinic Partnersia, johon kuuluvat myös Marketing Clinic ja P+SBD. Ratkomme asiakkaidemme viestinnän ja sosiaalisen median haasteita päivittäin. Asiakkainamme on niin isoja B2B- ja B2C-yrityksiä (mm. L&T, Tieto, F-Secure, Rightware, Sanoma Pro) sekä startuppeja ja julkishallinnon toimijoita. Työskentelemme mm. asiakkaidemme strategioiden ja niiden visualisointien, sisältömarkkinoinnin, sosiaalisen median mainonnan, videoiden, sosiaalisen median mittaamisen sekä sisällöntuotannon parissa.

Mitä odotamme?

Asiakkaamme ovat kuvailleet meitä innovatiivisiksi, luotettaviksi ja korkealaatuisiksi. Haemme nyt kasvavaan joukkoomme vastaavanlaisen otteen omaavaa henkilöä osallistumaan yritysten strategioiden visualisointeihin ja videotuotantoihin, infograafeihin sekä muihin sisältöjen visualisointeihin. Lisäksi olemme uusimassa Okimo Clinicin oman brändi-ilmeen, joten pääset mukaan myös sen kehittämiseen.

Etsimme graafista suunnittelijaa/illustratoria, jolla on vahva kokemus digitaalisen grafiikan luomisesta sekä ymmärrystä yritysmaailmasta, etenkin business-to-business puolelta. Tehtäviisi kuuluu visuaalisten ilmeiden suunnittelu ja toteutus eri medioissa. Käytetyimmät työvälineesi ovat Adobe Illustrator ja Indesign. Muu osaaminen, erityisesti animaatiotuotannon ymmärrys, katsotaan eduksi.

Haluamme aina antaa parhaamme ja odotamme jokaiselta okimolaiselta proaktiivisuutta ja joustavuutta. Tehtävä edellyttää lisäksi erinomaista suomen- ja englanninkielen taitoa.

Syitä hakea meille:

 • Loistava ilmapiiri, jossa arvostetaan ja luotetaan jokaiseen.
 • Poikkitieteellisyys ja yrittäjälähtöisyys: Tiimissämme on osaajia eri toimialoilta ja erilaisilla koulutustaustoilla – niin kauppakorkeakoulusta, taideteollisesta korkeakoulusta kuin oikeustieteellisestä ja valtiotieteellisestä. Hallituksen puheenjohtaja on Hjallis Harkimo. Okimo Clinicin perustaja ja toimitusjohtaja Helene Auramo on yksi Indiedaysin ja Slushin perustajista ja kasvavana yrityksenä yrittäjähenkisyys näkyy meillä vahvasti.
 • Kiinnostavia asiakasprojekteja
 • Mahdollisuus vaikuttaa Okimon kehitykseen ja suuntaan.

Tukea omalle osaamiselle ja mukava työyhteisö

Saat hyvät työvälineet, kuten Macin tarvittavilla ohjelmistoilla. Joka maanantai toimistollamme tarjotaan aamupala. Työskentelemme Punavuoressa uusissa tiloissa yhdessä Marketing Clinic Partnersin kahden muun toimiston kanssa ja osallistumme säännöllisesti yhdessä erilaisiin tilaisuuksiin. Perjantaisin työviikon päätyttyä tapanamme on nauttia Okimon Friday Beer. Olemme myös pari kertaa vierailleet koko tiimin kanssa Tanskassa ja Lontoossa. Kurkkaa täältä video Okimon tiimin Lontoon reissusta.

Näin haet meille
Tehokkaassa viestinnässä tiivis ilmaisu on etu. Kirjoita työhakemukseesi siis tiivistelmä itsestäsi. Kerro meille, missä haluaisit olla vuoden ja viiden vuoden päästä.

Tämän lisäksi osoita meille, että olet:

 • Tunnollinen ja huolellinen
 • Menestynyt opiskeluissa tai työssä
 • Proaktiivinen
 • Kiinnostunut liiketoiminnasta ja yrityksistä
 • Olet visuaalinen. Liitä hakemukseesi myös referenssikuvia ja mahdollisia videoita. Kerro kunkin referenssin kohdalla, mikä on ollut työpanoksesi tuotannossa.
 • Hallitset Adoben ohjelmistopaketin (erityisesti InDesign, Illustrator ja Photoshop)
 • Nämä lasketaan eduksi: kokemus liikkuvan kuvan tuotannosta (esimerkiksi animaatiot ja äänityöskentely).

Hae heti! Paikka täytetään heti kun olemme löytäneet tehtävään sopivan hakijan. Sisällytä hakemukseesi tieto, milloin voisit aloittaa sekä palkkatoiveesi.
Lähetä hakemuksesi osoitteeseen recruitment@okimoclinic.com otsikolla “Graphic Designer”.

Voit tutustua meihin mm. seuraavissa kanavissa:
Instagram
Twitter
Facebook
Nettisivut

Okimo Clinicin sisäisen kyselyn tulokset, ts. miksi meille kannattaa tulla:
Teimme kaikille Okimo Clinicin työntekijöille sisäisen anonyymin kyselyn (myös harjoittelijoille). Alla sen tuloksia (keskiarvoja, 1= täysin eri mieltä, 5= täysin samaa mieltä). Nämä ovat siis myös syitä tulla meille:

 • Opin työssäni 4.71/5
 • Saan tunnustusta omasta työstäni 4.71/5
 • Okimo on tiimi 4.71/5
 • Minua osallistetaan Okimon kehitykseen 5/5
 • Minua arvostetaan 5/5
 • Työlläni on arvoa 4.86/5
 • Saan tehdä kiinnostavia projekteja 4.71/5
 • Minuun ja osaamiseeni luotetaan 4.86/5
 • Okimossa on ammattitaitoista ja osaavaa väkeä 4.71/5
 • Olen ylpeä Okimo Clinicistä 4.86/5