Haemme Digital Communications -harjoittelijaa Okimo Clinicin palkalliseen trainee-ohjelmaan.

Keitä olemme?

Okimo Clinic on vuonna 2013 perustettu suomalainen digitaalisen viestinnän toimisto. Tavoitteenamme on kasvaa Pohjoismaiden parhaaksi digitaaliseen viestinnän saralla. Uskomme vahvasti tiedon ja analytiikan voimaan – niiden avulla voidaan tehdä tuloksellisempaa viestintää, markkinointia ja sisältöjä.

Olemme osa pohjoismaista Marketing Clinic Partnersia. Ratkomme asiakkaidemme digitaalisen markkinointiviestinnän ja sosiaalisen median haasteita päivittäin. Asiakkainamme on niin isoja B2B- ja B2C-yrityksiä, startuppeja kuin julkishallinnon toimijoita. Työskentelemme mm. asiakkaidemme strategioiden, sisältömarkkinoinnin, sosiaalisen median mainonnan, sosiaalisen median mittaamisen ja sisällöntuotannon parissa.

Haemme viestintäharjoittelijaa – mahdollisuus jatkaa harjoittelujakson jälkeen

Asiakkaamme ovat kuvailleet meitä innovatiivisiksi, luotettaviksi ja korkealaatuisiksi. Haemme nyt vastaavanlaisen otteen omaavaa henkilöä palkalliseen kuuden kuukauden trainee-ohjelmaan. Meillä pääset heti asiakasprojekteihin esimerkiksi suunnittelemaan ja tekemään monipuolisia sisältöjä, laatimaan sosiaalisen median analyysejä ja raportteja sekä tekemään digimainontaa.

Haluamme aina antaa parhaamme ja odotamme jokaiselta okimolaiselta proaktiivisuutta ja joustavuutta. Tehtävä edellyttää lisäksi erinomaista suomen- ja englanninkielen taitoa.

Syitä hakea meille:

  • Jatkuvuus: Haluamme toimia pitkäjänteisesti ja myös trainee-ohjelmamme on suunniteltu tästä lähtökohdasta. Toivomme, että voisit trainee-ohjelman jälkeen mahdollisuuksien mukaan jäädä meille ja jatkaa juniorikonsulttina.
  • Loistava ilmapiiri, jossa arvostetaan ja luotetaan jokaiseen: Trainee-ohjelmassa pääset tekemään töitä dynaamisessa ympäristössä. Pääset saman tien mukaan asiakasprojekteihin, ja otamme huomioon kiinnostuksen kohteesi ja osaamisesi projekteja valittaessa.
  • Poikkitieteellisyys ja yrittäjälähtöisyys: Tiimissämme on osaajia eri toimialoilta ja koulutustaustalla – niin kauppakorkeakoulusta, taideteollisesta korkeakoulusta kuin oikeustieteellisestä ja valtiotieteellisestä. Hallituksen puheenjohtaja on Hjallis Harkimo. Okimo Clinicin perustaja ja toimitusjohtaja Helene Auramo on yksi Indiedaysin ja Slushin perustajista, ja kasvavana yrityksenä yrittäjähenkisyys näkyy meillä vahvasti.

Tukea omalle osaamiselle ja mukava työyhteisö

Trainee-ohjelmassa saat hyvät työvälineet, kuten Macin tarvittavilla ohjelmistoilla. Joka maanantai toimistollamme tarjotaan aamupala. Työskentelemme Punavuoressa uusissa tiloissa yhdessä Marketing Clinic Partnersin kahden muun toimiston kanssa ja osallistumme säännöllisesti yhdessä erilaisiin tilaisuuksiin. Perjantaisin työviikon päätyttyä tapanamme on nauttia Okimon Friday Beer. Olemme myös pari kertaa vierailleet koko tiimin kanssa Tanskassa ja Lontoossa. Kurkkaa täältä Okimon tiimiin Lontoon reissuun.

Näin haet meille

Tehokkaassa viestinnässä tiivis ilmaisu on etu. Kirjoita työhakemukseesi siis tiivistelmä itsestäsi. Kerro meille, missä haluaisit olla vuoden ja viiden vuoden päästä.

Tämän lisäksi osoita meille, että olet:

  • Tunnollinen ja huolellinen
  • Menestynyt opiskeluissa tai työssä
  • Proaktiivinen
  • Kiinnostunut liiketoiminnasta ja yrityksistä
  • Olet esimerkiksi analyyttinen, verbaalisesti lahjakas tai sinulla on joku muu taito, joka voisi auttaa asiakkaitamme digitaalisessa maailmassa
  • Kielitaitosi on erinomainen

Hae heti! Paikka täytetään heti kun olemme löytäneet tehtävään sopivan hakijan. Sisällytä hakemukseesi tieto, milloin voisit aloittaa sekä palkkatoiveesi. Trainee-ohjelman kesto on kuusi kuukautta.

Lähetä hakemuksesi recruitment@okimoclinic.com otsikolla Digital Communications Trainee

Ei juuri sitä mitä etsit? Voit laittaa meille myös avoimen hakemuksen muista avautuvista paikoista!

Voit tutustua meihin mm. seuraavissa kanavissa:

Instagram
Twitter
Facebook
Nettisivut

Okimo Clinicin sisäisen kyselyn tulokset, ts. miksi meille kannattaa tulla:
Teimme kaikille Okimo Clinicin työntekijöille sisäisen anonyymin kyselyn (myös harjoittelijoille). Alla sen tuloksia (keskiarvoja, 1= täysin eri mieltä, 5= täysin samaa mieltä). Nämä ovat siis myös syitä tulla meille:

Opin työssäni 4.71/5
Saan tunnustusta omasta työstäni 4.71/5
Okimo on tiimi 4.71/5
Minua osallistetaan Okimon kehitykseen 5/5
Minua arvostetaan 5/5
Työlläni on arvoa 4.86/5
Saan tehdä kiinnostavia projekteja 4.71/5
Minuun ja osaamiseeni luotetaan 4.86/5
Okimossa on ammattitaitoista ja osaavaa väkeä 4.71/5
Olen ylpeä Okimo Clinicistä 4.86/5