Haemme Junior Videographer & Editor -harjoittelijaa Okimo Clinicin palkalliseen trainee-ohjelmaan

Keitä olemme?

Okimo Clinic on vuonna 2013 perustettu suomalainen strateginen sosiaaliseen mediaan ja digitaaliseen markkinointiviestintään keskittynyt toimisto. Tavoitteenamme on kasvaa pohjoismaiden parhaaksi digitaaliseen viestinnän saralla. Uskomme vahvasti tiedon ja analytiikan voimaan – niiden avulla voidaan tehdä tuloksellisempaa viestintää ja sisältöjä.

Video ja visuaaliset sisällöt ovat kovassa kasvussa. Teemme asiakkaillemme esimerkiksi tuote- ja brändivideoita, asiantuntijavideoita ja motion graphic -animaatioita. Teemme myös valokuvausta ja muuta visuaalista sisällöntuotantoa. Traineena pääset mukaan osallistumaan kaikkiin näihin työtehtäviin ja osaksi tuotantoketjua.

Olemme osa pohjoismaista Marketing Clinic Partnersia. Ratkomme asiakkaidemme digitaalisen markkinointiviestinnän ja sosiaalisen median haasteita päivittäin. Asiakkainamme on niin isoja B2B- ja B2C- yrityksiä kuin startuppeja että julkishallinnon toimijoita. Työskentelemme mm. asiakkaidemme strategioiden, sisältöstrategioiden, sosiaalisen median mainonnan, sosiaalisen median mittaamisen ja sisällöntuotannon parissa.

Haemme harjoittelijoita – mahdollisuus jatkaa harjoittelujakson jälkeen

Asiakkaamme ovat kuvailleet meitä innovatiivisiksi, luotettaviksi ja korkealaatuisiksi. Haemme nyt vastaavanlaisen otteen omaavaa henkilöä palkalliseen kuuden kuukauden trainee-harjoitteluohjelmaan.

Haluamme toimia pitkäjänteisesti, ja myös trainee-ohjelmamme on suunniteltu tästä lähtökohdasta. Toivommekin, että voisit trainee-ohjelman jälkeen mahdollisuuksien mukaan jäädä meille. Trainee-ohjelmassa pääset tekemään töitä dynaamisessa ympäristössä. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden kehittää taitojasi monipuolisten työtehtävien parissa. Pääset saman tien mukaan asiakasprojekteihin ja kehittämään Okimo Clinicin visuaalista tuotantoa. Otamme huomioon omat kiinnostuksen kohteesi ja osaamisesi projekteja valittaessa. Tehtävä edellyttää erinomaista suomen- ja englanninkielen taitoa.

Tiimissämme on osaajia eri toimialoilta ja koulutustaustoilla – niin kauppakorkeakoulusta, taideteollisesta korkeakoulusta kuin oikeustieteellisestä ja valtiotieteellisestä. Hallituksen puheenjohtaja on Hjallis Harkimo. Okimo Clinicin perustaja ja toimitusjohtaja Helene Auramo on yksi Indiedaysin ja Slushin perustajista, ja kasvavana yrityksenä yrittäjähenkisyys näkyy meillä vahvasti. Haluamme aina antaa parhaamme ja odotamme jokaiselta okimolaiselta proaktiivisuutta ja joustavuutta.

Tukea omalle osaamiselle ja mukava työyhteisö

Trainee-ohjelmassa saat hyvät työvälineet, kuten Macin tarvittavilla ohjelmistoilla (mm. Adobe Creative Cloud). Joka maanantai toimistollamme tarjotaan aamupala. Työskentelemme uudessa toimistotilassa Punavuoressa emoyhtiömme Marketing Clinicin ja P+SBD -toimistojen kanssa ja osallistumme säännöllisesti yhdessä erilaisiin tilaisuuksiin. Perjantaisin tapanamme on nauttia Okimon Friday Beer. Olemme myös pari kertaa vierailleet koko tiimin kanssa Tanskassa.

Näin haet meille

Tehokkaassa viestinnässä tiivis ilmaisu on etu. Kirjoita työhakemukseesi siis tiivistelmä itsestäsi. Kerro meille missä haluaisit olla vuoden ja viiden vuoden päästä.

Tämän lisäksi osoita meille hakemuksellasi, että olet:

  • Tunnollinen ja huolellinen
  • Menestynyt opiskeluissa tai työssä
  • Proaktiivinen
  • Kiinnostunut liiketoiminnasta ja yrityksistä
  • Kiinnostunut sosiaalisesta mediasta
  • Olet visuaalinen. Lähetä mukana myös referenssivideoita ja -valokuvia. Kerro kunkin referenssin kohdalla, mikä on ollut työpanoksesi tuotannossa.
  • Hallitset Adoben ohjelmistot (erityisesti Premiere, Photoshop ja Illustrator)
  • Hyötyä on näistä: kokemus äänisuunnittelusta ja äänityksestä sekä Adobe After Effects ja  Adobe Audition -ohjelmistoista.

Hae heti! Paikka täytetään heti kun olemme löytäneet tehtävään sopivan hakijan. Sisällytä hakemukseesi mukaan palkkatoiveesi ja tieto, milloin voisit aloittaa. Trainee-ohjelman kesto on kuusi kuukautta.

Lähetä hakemuksesi recruitment@okimoclinic.com otsikolla Junior Videographer & Editor

Voit tutustua meihin mm. seuraavissa kanavissa:

Instagram

Twitter

Facebook

Nettisivut