Haemme Digital Marketing Communications -harjoittelijaa Okimo Clinicin palkalliseen trainee-ohjelmaan.

Keitä olemme?

Okimo Clinic on vuonna 2013 perustettu suomalainen strateginen sosiaaliseen mediaan ja digitaaliseen markkinointiviestintään keskittynyt toimisto. Tavoitteenamme on kasvaa Pohjoismaiden parhaaksi digitaalisen viestinnän saralla. Uskomme vahvasti tiedon ja analytiikan voimaan – niiden avulla voidaan tehdä tuloksellisempaa viestintää, markkinointia ja sisältöjä.

Olemme osa pohjoismaista Marketing Clinic Partnersia. Ratkomme asiakkaidemme digitaalisen markkinointiviestinnän ja sosiaalisen median haasteita päivittäin. Asiakkainamme on niin isoja B2B- ja B2C-yrityksiä kuin startuppeja että julkishallinnon toimijoita. Työskentelemme mm. asiakkaidemme strategioiden, sisältömarkkinoinnin, sosiaalisen median mainonnan, sosiaalisen median mittaamisen ja sisällöntuotannon parissa.

Haemme viestintäharjoittelijaa – mahdollisuus jatkaa harjoittelujakson jälkeen

Asiakkaamme ovat kuvailleet meitä innovatiivisiksi, luotettaviksi ja korkealaatuisiksi. Haemme nyt vastaavanlaisen otteen omaavaa henkilöä palkalliseen kuuden kuukauden trainee-ohjelmaan. Meillä pääset esimerkiksi monipuolisesti suunnittelemaan ja tekemään sisältöjä, laatimaan sosiaalisen median analyysejä ja raportteja sekä tekemään digimainontaa.

Haluamme toimia pitkäjänteisesti, ja myös trainee-ohjelmamme on suunniteltu tästä lähtökohdasta. Toivomme, että gradusi on valmis tai juuri valmistumassa, ja voisit trainee-ohjelman jälkeen mahdollisuuksien mukaan jäädä meille. Trainee-ohjelmassa pääset tekemään töitä dynaamisessa ympäristössä. Pääset saman tien mukaan asiakasprojekteihin, ja otamme huomioon kiinnostuksen kohteesi ja osaamisesi projekteja valittaessa. Tehtävä edellyttää erinomaista suomen- ja englanninkielen taitoa.

Tiimissämme on osaajia eri toimialoilta ja koulutustaustalla – niin kauppakorkeakoulusta, taideteollisesta korkeakoulusta kuin oikeustieteellisestä ja valtiotieteellisestä. Hallituksen puheenjohtaja on Hjallis Harkimo. Okimo Clinicin perustaja ja toimitusjohtaja Helene Auramo on yksi Indiedaysin ja Slushin perustajista, ja kasvavana yrityksenä yrittäjähenkisyys näkyy meillä vahvasti. Haluamme aina antaa parhaamme ja odotamme jokaiselta okimolaiselta proaktiivisuutta ja joustavuutta.

Tukea omalle osaamiselle ja mukava työyhteisö

Trainee-ohjelmassa saat hyvät työvälineet, kuten Macin tarvittavilla ohjelmistoilla. Joka maanantai toimistollamme tarjotaan aamupala. Työskentelemme uudessa toimitilassa Punavuoressa emoyhtiömme Marketing Clinicin, ja P+SBD -toimistojen kanssa ja osallistumme säännöllisesti yhdessä erilaisiin tilaisuuksiin. Perjantaisin työviikon päätyttyä tapanamme on nauttia Okimon Friday Beer. Olemme myös pari kertaa vierailleet koko tiimin kanssa Tanskassa.

Näin haet meille

Tehokkaassa viestinnässä tiivis ilmaisu on etu. Kirjoita työhakemukseesi siis tiivistelmä itsestäsi. Kerro meille, missä haluaisit olla vuoden ja viiden vuoden päästä.

Tämän lisäksi osoita meille, että olet:

  • Tunnollinen ja huolellinen
  • Menestynyt opiskeluissa tai työssä
  • Proaktiivinen
  • Kiinnostunut liiketoiminnasta ja yrityksistä
  • Olet esimerkiksi analyyttinen, verbaalisesti lahjakas tai sinulla on joku muu taito, joka voisi auttaa asiakkaitamme digitaalisessa maailmassa
  • Kielitaitosi on erinomainen

Hae heti! Paikka täytetään heti kun olemme löytäneet tehtäviin sopivat hakijat. Sisällytä hakemukseesi mukaan palkkatoiveesi ja tieto, milloin voisit aloittaa. Trainee-ohjelman kesto on kuusi kuukautta.

Lähetä hakemuksesi recruitment@okimoclinic.com otsikolla Digital Marketing Communications Trainee

Voit tutustua meihin mm. seuraavissa kanavissa:

Instagram
Twitter
Facebook
Nettisivut