Okimo Clinic hakee kasvavaan tiimiinsä strategisen viestinnän osaajaa, joka hallitsee sosiaalisen median ja haluaa päästä rakentamaan Suomen parasta sosiaalisen median strategiatoimistoa. 

Okimo Clinic on huhtikuussa 2013 perustettu sosiaalisen median strategiaan erikoistunut toimisto, joka toimii tiiviissä yhteistyössä Marketing Clinicin kanssa. Haemme tiimiimme kokenutta viestinnän ja sosiaalisen median osaajaa.

Tehtävä sisältää myynnin ja tarjoomakehityksen lisäksi asiakasprojektien toteutusta.

Hakijalta vaaditaan sosiaalisen median strategisen tason ymmärryksen lisäksi kiinnostusta kehittää Okimo Clinicin tarjoamaa. Hakijalta odotetaan vahvaa ymmärrystä eri toimialojen sosiaalisen median strategiaan ja toteutuksiin liittyvistä haasteista (mm. kanavavalinnat, resursointi, organisaatio, mittaaminen ja kriisinhallinta).

Vaatimukset:
– vähintään viiden vuoden alan työkokemus
– hyvät kommunikointitaidot suomeksi ja englanniksi
– kiinnostusta ja intohimoa sosiaalisen median tarjoamia mahdollisuuksia kohtaan
– hyvät vuorovuorovaikutustaidot sekä organisointikyky ja huolellisuus

Tarjoamme työtehtävän edellyttämän välineistön, ammattitaitoiset kollegat sekä viihtyisän ja innostavan toimistoympäristön Helsingin keskustassa. Okimo Clinicin toimisto on samoissa tiloissa Marketing Clinicin kanssa ja toimimme heidän kanssaan erittäin tiiviissä yhteistyössä. Työt alkavat mahdollisimman pian.

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV/linkki LinkedIn-profiilisi Helene Auramolle helene@okimoclinic.com. Kutsumme valitut hakijat haastatteluun. Viimeinen hakupäivä: 10.11.2013.